Naam en Adres

 

Inkjet Etiketten
Pangea Digital B.V.

Enterseweg 7
7471SB Goor
Nederland

Telefoon

+31 (0)547 280 000

E-mail

sales@inkjetetiketten.com

Directeur

Mark de Beurs

KVK nummer

80069223

Griffierechtbank

Rechtbank van Almelo

BTW-Nummer

NL861545345B01


 

Afbeeldingen en grafieken:

 

Informatie over de bron van de gebruikte afbeeldingen en grafieken:

Pangea Digital B.V.

 

Online-geschillenbeslechting in overeenstemming met artikel 14 lid 1 ODR-VO.

De Europese Commissie biedt een platform voor online-geschillenbeslechting (OS) dat te vinden is op https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

Aansprakelijkheid voor inhoud

 

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met artikel 7 (1) TMG, verantwoordelijk voor algemene wetten. Volgens §§ 8 t/m 10 TMG zijn wij niet als dienstverlener verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of te bewaken.

Onderzoek omstandigheden die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie onder de algemene Wetten blijven onaangetast. Enige aansprakelijkheid in dit verband is echter pas vanaf het moment kennis van een specifieke overtreding van de wet. Na kennisgeving van corresponderende inhoud zullen we deze onmiddellijk verwijderen als er sprake is van een overtreding van de wet.

 

Aansprakelijkheid voor links

 

Ons aanbod kan linken naar externe websites van derden, waarvan wij op de inhoud geen invloed hebben. Daarom kunnen wij niet aansprekelijk worden gesteld voor deze externe inhoud. De respectievelijke aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Illegale inhoud was op het moment van linken niet herkenbaar. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter zonder concreet bewijs een inbreuk op rechten niet redelijk. Zodra we op de hoogte zijn van wettelijke overtredingen, zullen we: dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

 

Auteursrechten

 

De inhoud en werken op deze pagina's die door de exploitant van de site zijn gemaakt, zijn onderworpen aan het Nederlands auteursrecht. Voor duplicatie, bewerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht, is de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker nodig. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privégebruik,  commercieel gebruik is hierbij niet toegestaan. Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, zijn de auteursrechten van een derde partij waargenomen. Wanneer u een inbreuk op het auteursrecht constateert, vragen wij u om een relevante mededeling. Zodra we ons bewust worden van wettelijke overtredingen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.